Gaziosmanpaşa Eğitim Kurumları Ltd. Şti.

Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi, Sağlık Hizmetleri Alanı, İnşaat Teknolojileri Alanı, Makine ve Tasarım Teknolojileri Alanı

TARİHÇE

2001 yılında İstanbul Gaziosmanpaşa da Kardelenler Anaokulu ile hizmet vermeye başlayan okulumuz, 2011 Yılından beridir Gop Okulları Markası altında çağdaş ve kaliteli eğitimi yaygınlaştırmak amacıyla farklı alanlarda eğitim vermeye devam etmektedir.

2011 Gaziosmanpaşa Havuzbaşı Kampüsü | Sağlık Hizmetleri Alanı

2013 Gaziosmanpaşa Çukurçeşme Kampüsü | Sağlık Hizmetleri Alanı

2015 Gaziosmanpaşa Havuzbaşı Kampüsü | Anasınıfı, İlkokul ve Ortaokul

2015 Gaziosmanpaşa Çukurçesme Kampüsü | Anadolu Lisesi

2016 Gaziosmanpaşa Havuzbaşı Kampüsü | İnşaat Teknolojileri

2020 Gaziosmanpaşa Havuzbaşı Kampüsü | Makine ve Tasarım Teknolojileri

FELSEFEMİZ

Biz sağlıklı, mutlu, yaratıcı, özgüvenli çocuklar yetiştiriyoruz. Biz ailesine, ülkesine bağlı olan, bağımlı olmayan çocuklar yetiştiriyoruz. Biz okumayı ve öğrenmeyi seven çocuklar yetiştiriyoruz.

1. Pozitif bilimi benimsemiş,

2. Öğrencinin araştırma ve öğrenme sorumluluğunu aldığı,

3. Keyifli ve zenginleştirilmiş öğrenme ortamlarına sahip,

4. Temel evrensel değerlerin önemsendiği,

5. Sanat ve spor etkinliklerinin eğitimin ayrılmaz bir parçası haline geldiği eğitim kurumu olmak.

VİZYON

Öğrencilerimizi, bireysel gelişim özelliklerinin önemsendiği ve kendilerini gerçekleştirme fırsatlarının yaratıldığı ortamlarda, Atatürkçü düşünceyi özümsemiş, çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve değerlerle donatılmış bireyler olarak yetiştirmek.

DEĞERLERİMİZ

Gop Okulları eğitimsel ve yönetimsel açıdan aşağıdaki değerleri gözeterek çalışır.

1. Atatürkçü Düşünce

2. Çocuğa ve çocuğun "çocuk olma hakkı"na saygı