Hizmetler

Yemekhane Hizmetleri

Kurumumuzda öğretmenlerimiz, personelimiz ve akademik dönem içerisinde yemekhane kaydını yaptırmış tüm öğrencilerimiz yemekhane hizmetinden yararlanabilirler. Yemekhanelerdeki turnike sistemi ile yemek kullanan her kişi takip edilebilmektedir. Yemekhane kayıtları dönemlerin ilk haftalarında yapılmaktadır.

Yemekhanelerimizde her türlü ekipmanlarımız bulunmaktadır.

Öğrenci Taşıma Servisi

Kurumda öğrencilerimiz okul servisi kullanabilmektedir. Servis kayıtları dönem başlangıcında yapılmaktadır. İhtiyaç halinde dönem ortasında da kayıt işlemleri yapılabilmektedir. Kampüslerimize Gaziosmanpaşa, Eyüpsultan, Sultangazi, Bayrampaşa, Fatih İlçesi'nin belirli bölgelerinden servis hizmeti sağlanabilmektedir. İhtiyaç dahilinde servis öğrenci sayısı alt limitine bakılarak  diğer ilçelere de servis sağlanabilmektedir.

Kantin

Kampüslerimizde Bakanlık tarafından belirlenen sağlıklı yiyeceklerin ve kırtasiye ürünlerinin satışının yapıldığı kantinler bulunmaktadır. Kantinler okulun başladığı andan itibaren son ders zilinin çalmasına kadar hizmet vermektedir.

Öğrenci Kıyafeti

Kampüslerimizde alınan karar doğrultusunda tek tip öğrenci kıyafeti kullanılmaktadır. İlk kayıt esnasında öğrenciye yıl içerisinde kullanacağı elbiseler (Eşofman takımı, kısakol tişört, uzun kol tişört, pantolon, fermuarlı kolej mont, kapalı kız öğrenciler için tunik. ) verilmektedir.